CRM kennis sessie

In mei 2021 organiseert CRMprofs een aantal CRM kennis sessies om zo goed een aantal oplossingen te kunnen vergelijken.

Kiezen voor de juiste CRM oplossing is niet eenvoudig. Je kunt beoordelen in hoeverre je CRM aansluit op je requirements, wat de eenmalige en jaarlijkse kosten zijn, hoe je het gebruikersgemak ervaart en wat de mogelijkheden zijn voor integraties en apps. Je beoordeelt dan het CRM aan de hand van de huidige situatie. Maar het is haast zeker dat gaandeweg je requirements veranderen en hetzelfde geldt voor de CRM oplossing. Die wordt immers ook telkens doorontwikkeld.

Om het inzicht te vergroten organiseert CRMprofs in samenwerking met verschillende CRM makers een aantal CRM kennis sessies. In kleine groepen komen we geheel bij elkaar met inachtneming van de corona regels en nemen we elke week een CRM oplossing onder de loep. Omdat de groep grootte klein is, is deze interactief en kunnen we ervoor zorgen dat ook jouw specifieke situatie wordt beoordeeld.

Voor wie zijn deze sessies bedoeld?

In beginsel zijn de sessie ideaal voor organisaties die nog aan het begin staan van hun keuze, of zelfs nog eerder, zij die overwegen of CRM voor hen wel nodig is. Maar uiteraard ook als je al een CRM oplossing hebt en eens wil kijken wat andere oplossingen te bieden hebben. Elke week wordt een andere oplossing behandeld, dus schuif je naar eigen keuze aan. Zelfs als je de oplossing van die week al gebruikt, zal het interessant zijn.

Waar worden deze sessies gehouden?

Ons kantoor is in het centraal gelegen Woerden, ongeveer 400 meter van de A12. Het centraal station is 15 min lopen. 

Om de sessies interactief te laten zijn en i.v.m. corona wordt de groepsgrootte klein gehouden. Denk hierbij aan hooguit 4 á 5 deelnemers per week.

crm partner

Wanneer wordt welke oplossing behandeld?

De CRM kennis sessies beginnen op Vrijdag om 9.30 en duren tot uiterlijk 12.00u.

De agenda is als volgt:

Teamleader sessie CRMprofs
Teamleader
Teamleader maakt werk gemakkelijker. De beste bedrijven zijn vanuit een passie gestart. Daarom helpt Teamleader het mkb om hun plannen te realiseren. Hun software gaat de strijd aan met het dagelijkse gedoe en helpt onze klanten zich te focussen op het waarmaken van hun droom.
ZOHO CRM sessie CRMprofs
Zoho CRM
ZOHO heeft 45 miljoen gebruikers wereldwijd. De software voor haar Europese klanten draait op servers in Amsterdam. ZOHO heeft meer dan 45 verschillenden applicatiaties die naadloos in elkaar overgaan en goed samenwerken. Onze sessie behandelt Zoho CRM.
Sugarcrm kennis sessie CRMprofs
Sugarcrm
SugarCRM is één van de marktleiders en toonaangevende leverancier CRM software. Door zijn open source architectuur en hoogwaardige kwaliteit biedt SugarCRM een ongekende flexibiliteit die jou verzekert van een perfect passend CRM-systeem, nu én in de toekomst.
Vrijdag 14 mei 2021
Vrijdag 21 mei 2021
Vrijdag 28 mei 2021

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Nee, deelname is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je gaat van ons de ins & outs leren van de CRM oplossing die in die week aan bod komt, maar we gaan ook van jou leren. Welke uitdaging worstel je mee waar CRM een kans biedt en op welke wijze.

Interessant! Hoe schrijf ik me in?

Laat hieronder je gegevens achter en geef aan voor welke sessie je je wil inschrijven. We nemen binnen een dag contact met je op om verder af te stemmen. Wil je je voor meerdere sessies inschrijven, geen probleem, daar zijn ze voor bedoeld.