Logische oplossingen voor complexe vragen

Over ons

Iedereen in je organisatie aangesloten houden op de daily business is niet eenvoudig. Een belangrijke zaak echter, want je wilt voorkomen dat klanten niet voldoende of juist teveel aandacht krijgen. De processen soepel laten verlopen en aan elkaar koppelen is een complexe zaak, waar CRM een cruciale rol in kan spelen.

Die complexiteit is de basis van onze missie bij CRMprofs. Wij leggen de link tussen de digitale mogelijkheden, de bestaande processen en de menselijke activiteiten. Samen komen we zo tot logische oplossingen om efficiënter en resultaatgerichter te kunnen werken. We verdiepen ons met plezier in jouw bedrijf en wat je te doen hebt. Dat geeft ons de juiste voeding om het CRM te vormen wat je nodig hebt. 

Wij hechten waarde aan het bouwen aan vertrouwen, het bieden van expertise, het vormen van een brede visie en het geven van eerlijk en onafhankelijk advies. 

 

complexiteit omzetten naar logische oplossingen
Klanten actief in diverse branches

Sinds 2008 implementeren wij CRM-oplossingen bij MKB-organisaties tot grote concerns en instellingen met zowel commerciële als non-profit doelstellingen in de Benelux. Onze klanten zijn onder andere in de volgende branches actief:

  • Accountancy en financiële dienstverlening
  • Bouw, industrie en installatietechniek
  • Beurzen en evenementen
  • Energieproducten en installatiediensten
  • Handel, aannemerij en transport
  • Verzekeringen
  • Overheidsinstellingen en semi-overheidsinstanties
"CRMprofs is praktisch en toegankelijk."
"Geen dikke rapporten, gewoon pragmatische oplossingen en eerlijk advies."
"Directe lijnen, rechtstreeks contact en supersnelle reactietijd."

De sleutel voor aanbestedingsprocessen

Commerciële processen zijn veelal gericht op diverse contactmomenten en offertes. Zodra de commerciële doelstellingen bereikt moeten worden door middel van aanbestedingen, worden de processen intensiever. Dit heeft alles te maken met de eisen waar een aanbesteding aan moet voldoen. Het vergt uitgebreid papierwerk en secure documentatie. Zonder CRM is dit heel veel handwerk.

CRMprofs werkt al jaren samen met klanten die veel aanbestedingsprocessen uitvoeren. CRM kan hierin van grote waarde zijn, mits het goed geïmplementeerd en beheerd wordt. De sleutel hierin is samenwerken om het CRM te ontwikkelen, zodat handmatige activiteiten worden geautomatiseerd. Van offerte tot aan de operatie.

CRMprofs office

CRMprofs B.V.
Jaap Bijzerweg 8d
3446 CR  Woerden

T. 0348-786789 (WhatsApp)
E. info@crmprofs.nl

KvK. 70929912
BTW. NL858514886B01