CRM vergelijken

Wie even zoekt op CRM systemen komt er al snel achter dat er nogal wat te kiezen is. Hieronder is een overzicht van een aantal systemen, met daarbij de opmerking dat er vooral in de laatste jaren enorm veel systeem bijgekomen zijn. Kortom, in werkelijkheid is het aanbod nog veel groter en continu in beweging.

Overzicht CRM systemen

overzicht CRM systemen

Overzicht CRM systemen

Een CRM systeem inrichten doe je voor de langere termijn. Het is dus van strategisch belang dat je het juiste systeem kiest dat past bij jouw organisatie en waarmee je de doelen behaalt die je met CRM voor ogen hebt. Welk probleem los je op.

Kennen wij al deze systemen? Zeker niet, maar we kunnen ze wel voor u op een rij zetten en wegen. Een aantal kennen we wel door-en-door. Sterker nog, met een aantal zijn we partnerships aangegaan. Zo hebben we rechtstreeks toegang tot de organisatie van de leverancier. Een aantal, want we willen uiteraard wel onafhankelijk en objectief zijn en blijven!

Onze aanpak

Wij helpen bij het formuleren van de doelstellingen en brengen uw huidige IT landschap in kaart. Op basis hiervan komen we tot een shortlist van twee, hooguit 3 (CRM) systemen. CRM staat bewust tussen haakjes, want als gedeelte(n) van het proces beter door andere systemen kan worden afgehandeld, dan nemen wij dit uiteraard mee in het advies.

Van de geselecteerde systemen kunnen wij een TCO (Total Cost of Ownership) berekenen. Zo zijn de totale kosten over een een aantal jaren inzichtelijk. Dit geeft een beter beeld van de werkelijke kosten.

De uiteindelijke keuze is uiteraard aan u, maar dan wel goed en objectief onderbouwd.