Dienstverlening

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De juiste tools en applicaties voor uw Marketing- en Salesproces.

Ongetwijfeld beschikt uw organisatie over een proces om van lead naar factuur te komen. Onderstaande is een voorbeeld van zo’n proces. Per proces-stap zijn tools beschikbaar om ervoor te zorgen dat het proces optimaal verloopt. Welke de juiste zijn, verschilt per organisatie.

Denk hierbij aan applicaties voor Marketing automation, Mailings, Sales enablement, CRM en support/helpdesk.

sales- en marketing proces

Wat doen wij voor u

Wij maken uw processen inzichtelijk

Wij zorgen ervoor dat uw processen inzichtelijk zijn. Vaak worden de stappen wel uitgevoerd, maar door ze expliciet en zichtbaar te maken ontstaat structuur. Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van wat u hierbij kunt verwachten.

Keuze van de juiste applicaties

Samen met u maken wij selectie van de applicaties die het beste passen bij uw organisatie. Hierbij is het motto: “denk groot, begin klein”. Het is belangrijk dat de gekozen applicaties goed samenwerken.

Implementatie

Nadat het applicatie landschap helder is, maken we een plan voor de implementatie. Uw organisatie wordt nauw betrokken bij de implementatie. Dit is niet alleen belangrijk voor de vele keuzes die moeten worden gemaakt tijdens implementeren, maar zorgt ook voor draagvlak binnen de organisatie.

Training

Bij voorkeur wordt tijdens de implementatie gestart met het trainen van de gebruikers. Hierbij kan direct worden getoetst of de gekozen oplossingen de juiste zijn en indien nodig kan worden bijgesteld. Tot slot wordt ook vlak na de ingebruikname van het systeem worden gebruikers d.m.v. een on-the-job training bijgestaan.

Sluit Menu