Projecten

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de vele implementaties die door ons zijn uitgevoerd of worden uitgevoerd:

Gio Coffee

Complete salesproces en backoffice

Voor Gio Coffee in Oudewater wordt de verkoop en backoffice gefaciliteerd door Sugar. Door inzet van de XperiDo module in combinatie met de geavanceerde CPQ-tool worden automatisch offertes gegenereerd.

Aluthermo

CRM in 4 talen

Voor Aluthermo, gevestigd in Luxemburg, heeft CRMprofs een crm ingericht waardoor het partnerkanaal zichtbaar wordt. Tevens is via een handige add-on op een kaart direct zichtbaar waar de klanten en leads zich bevinden.

Het crm is in 4 talen ingericht. Zo kan elke gebruiker kiezen voor zijn eigen taal.
De klantgegevens zijn zowel off-line als on-line beschikbaar via tablets.

Intraphone

Beheer van aanbestedingen

Intraphone levert een communicatie- en registratie oplossing voor de ambulante (thuis)zorgmarkt. Voor haar Zweedse organisaties is CRMprofs op dit moment bezig met de implementatie van CRM. Intraphone gebruikt haar CRM voor registratie van haar sales activiteiten en forecasting. Daarnaast worden alle support aanvragen afgehandeld via het CRM systeem.

De gekozen oplossing voldoet aan de strenge veiligheids eisen zoals de zorgmarkt die stelt. Verder is de software in zowel in de Zweedse als Engelse taal te gebruiken en worden de deals in meerdere koersen weergegeven.

CUVO

Ledenadministratie

Sugar implementatie voor Uitvaartvereniging CUVO is momenteel in uitvoering.

Rode Kruis

Case management met portaal

Voor de regio Den Haag is een case-management systeem ingericht. De vele vrijwilligers krijgen toegang tot alle relevante gegevens via de Sugar portal login. Vrijwilligers maken zo gebruik van gegevens uit Sugar zonder dat hiervoor een licentie hoeft te worden aangeschaft voor de vrijwilliger.

De Volharding

Leden administratie

Vereniging de Volharding is a sinds 1935 een begrip in Den Haag. Voor haar ledenadministratie gebruikt de vereniging Sugarcrm waarvan CRMprofs de implementatie heeft verzorgd. Bij deze implementatie zijn zowel de XperiDo module als SugarChimp en WebToModule ingezet.