WePayPeople – CRM voor het commerciële proces

Tijdige leadopvolging is key voor het  behalen van de commerciële doelstellingen. Sugarcrm is zo ingericht dat deze processen optimaal worden ondersteund.
 
WePayPeople is een bedrijf dat ondernemers helpt door HR gerelateerd werk van hen over te nemen. Dit kan gaan om loonadministratie, payrolling en andere HR zaken. Hiermee ontnemen zij zorgen, elimineren risico’s en creëren flexibiliteit voor bedrijven. CRM wordt primair gebruikt om nieuwe business aan te trekken vandaar dat het genereren, kwalificeren en opvolgen van Leads en Opportunities centraal staat in het gebruik van Sugarcrm.
 
 

Actuele dashboards

Door gebruik te maken van de juiste  dashboards met Calls, Meetings en Leads  – die vanzelf actueel zijn – hebben de managers en medewerkers altijd de inzichten die ze nodig hebben om snel te acteren. Dit geldt ook voor Opportunities die uitgebreid gekwalificeerd en opgevolgd worden. Hierbij helpt het home dashboard dat de sales pipeline inzichtelijk maakt per persoon, sales fase en periode zodat het hele sales team meteen weet hoe het ervoor staat.