REALISEER UW BUSINESS APPLICATIES ZONDER PROGRAMMEURS MET HET CREATIO LOW-CODE NO-CODE PLATFORM

PLATFORM VOOR AUTOMATISERING VAN BEDRIJFSPROCESSEN VAN ELKE COMPLEXITEIT

Creatio biedt een veelzijdige procesontwerper met BPMN-ondersteuning voor het bouwen van processen van elke complexiteit. Case management tools helpen ongestructureerde processen te beheren en automatiseren. De krachtige BPM-engine maakt het mogelijk meerdere processen tegelijkertijd uit te voeren. Visuele analysehulpmiddelen helpen knelpunten op te sporen en processen te optimaliseren.

SYSTEEM ONTWERPER

Creatio biedt onbeperkte mogelijkheden voor maatwerk. U kunt bijna alles aanpassen: van de sectiestructuur tot bedrijfslogica tot UI-ontwerp in overeenstemming met de huisstijl.

  • Creëer en pas je eigen schermen aan door middel van een simpel drag & drop systeem.
  • Maak zelf bedrijfsregels aan zoals velden tonen, verplicht maken, automatisch invullen, afhankelijk van elkaar maken, etc.
  • Gebruik visuele workflows die u zelf kunt aanpassen, maak gebruik van de handige drag & drop omgeving om aan elke stap automatische of gebruikersactiviteiten te koppelen.
  • Automatiseer stappen en werk door middel van automatisch bedrijfsprocessen die ook via een duidelijke drag & drop interface gebouwd kunnen worden, hoe complex dan ook.

UITGEBREIDE TOOLS VOOR DATA MANAGEMENT EN ANALYSE

Creatio bevat out-of-the-box dashboards die het mogelijk maken om bedrijfsactiviteiten in realtime te monitoren en tools om aangepaste dashboards en rapporten te configureren. Bovendien bevat Creatio krachtige mogelijkheden voor gegevensbeheer gedurende de volledige cyclus, waarmee gebruikers onmiddellijk de nodige informatie kunnen vinden, gegevens op verschillende criteria kunnen segmenteren, gegevensweergaven in secties kunnen wijzigen, gegevens kunnen importeren zonder de code aan te raken en nog veel meer.

MOBIELE APP DESIGNER

Het Creatio low-code platform stelt gebruikers in staat om de mobiele app zo snel en gemakkelijk aan te passen als nodig is om de desktop-applicatie aan te passen. U kunt bijvoorbeeld binnen enkele minuten een nieuwe sectie via de wizard toevoegen of de pagina lay-out configureren in de mobiele versie van Creatio. Nadat de wijzigingen zijn opgeslagen, ontvangen gebruikers onmiddellijk de bijgewerkte applicatieconfiguratie op hun apparaat.

AI TECHNOLOGIE

Met Creatio machine learning en AI-tools kunnen meerdere bewerkingen automatisch worden uitgevoerd en kunnen gebruikers bij elke stap de best mogelijke beslissingen nemen.

Creatio partner Nederland

CRMprofs is geautoriseerd Creatio partner voor Nederland.

NO-CODE
PLAYBOOK

Het Playbook is een leverancier-onafhankelijke gids van 200 pagina’s die teams in staat stelt bedrijfsapplicaties van elke complexiteit te leveren zonder code.

Het Playbook biedt richtlijnen voor het organiseren van efficiënte samenwerking tussen IT en de business en het leveren van baanbrekende resultaten door gebruik te maken van het potentieel van de no-code aanpak en tegelijkertijd te voldoen aan de governance-eisen.

Meer weten over Creatio? Laat hieronder een bericht achter.

Over CRMprofs?

Klik hier om meer te weten over onze aanpak.