Sugar Sell

Next-Level Customer Relationship Management

Sugar Sell is met name bedoeld voor handelsorganisaties.

Het complete salesproces wordt gefaciliteerd in deze oplossing. Van Lead naar Opportunity naar Quote naar Deal. En alles is inzichtelijk in heldere, eenduidige rapportages die in dashboards kunnen worden getoond. Met behulp van Sugar BPM (inclusief) krijg je als sales directeur de juiste signalen zodat je direct op de hoogte bent en geen kansen mist.

Klantgegevens zijn te allen tijde beschikbaar met de meegeleverde Sugar app die zowel online als offline werkt.

Salesproces / Opportunity management

Met Sugar Sell kunnen alle Leads in het systeem worden vastgelegd. Op een eenvoudige manier kunnen webformulieren worden gemaakt waarmee de Leads automatisch in het systeem worden ingevoerd. Vervolgens kunnen leads (automatisch) worden toegewezen op basis van kenmerken zoals bijvoorbeeld regio, grootte, branche. Uiteraard is het ook mogelijk om dit handmatig, naar eigen inzicht te doen. Overdracht van Leads is terug te vinden in de logs.

Na kwalificatie van de Lead kan deze worden geconverteerd in een Opportunity. Elke opportunity doorloopt de fasen van het verkoop proces.
Middels heldere rapportages en dashboards heb je altijd realtime inzicht.

Via de intuïtive gebruikers interface sleep je de Opportunities (Tiles) door het Salesproces. Zo is alles zeer overzichtelijk.

Maak eenvoudig offertes

Sugar Offertes

Door eenvoudig de producten en diensten te selecteren die worden beheerd in de Product catalogus, stel je eenvoudig en snel een offerte samen. Met een druk op de knop wordt de offerte gegenereerd in de huisstijl van de organisatie.

Meer weten?

Sluit Menu