Sugar Market

Sugar Market (voorheen Salesfusion) marketing automation software transformeert hoe middelgrote marketingteams hun doelgroep betrekken en het succes meten via de buyer journey. Trek meer bezoekers naar uw site en volg hun digitale reis om te ontdekken waar ze op uw website communiceren en converteren. Maak professionele krachtige marketingcampagnes met de meest intuïtieve builders voor e-mail en bestemmingspagina’s die beschikbaar zijn. Lever de beste leads naar sales via krachtige nurture- en scoremogelijkheden. Ontdek welke tactieken werken en welke niet om u te helpen bij het verfijnen van campagnes en het verbeteren van resultaten. Sugar Market is de alles-in-een oplossing voor marketingautomatisering die voor u is ontworpen. Ontvang vandaag nog een gepersonaliseerde demo!

Breng uw data tot leven met Interactieve Dashboards

Volledig interactieve dashboards stellen u in staat om eenvoudig gegevens van al uw marketinginitiatieven op te bouwen en te sourcen. Klik door in kleurrijke, georganiseerde grafieken om direct dieper inzicht te krijgen. Krachtige filters geven u de ultieme flexibiliteit om uw dashboards te verfijnen en eenvoudig nieuwe weergaven te creëren. Alle dashboards zijn tevens geschikt voor mobiele apparaten, waardoor u altijd en overal toegang hebt tot resultaten.

Aangepaste Rapporten tonen Metrics die ertoe doen

Raadpleeg data – marketingcampagnes, formulieren, leadscores en CRM-gegevens – om ROI- en successtatistieken bij te houden die specifiek zijn voor uw bedrijfsdoelstellingen. Met drag-and-drop heeft u de mogelijkheid om eenvoudig rapporten te maken zonder een data-analist te zijn. De Visualization Engine bevat krachtige diagramgereedschappen die gebruikers flexibiliteit bieden bij het presenteren van gegevens, van staaf- en lijngrafieken, gebieds- en cirkeldiagrammen, kaarten en trechterrapporten.

Rapporteer betrouwbaar resultaten

Word een datagedreven marketeer met een tool die u nieuwe inzichten biedt en kansen identificeert om betere resultaten te behalen. Deel en werk vervolgens samen aan rapporten met uw team en verzend geplande rapporten naar elk lid in uw organisatie om hen op de hoogte te houden. Maag prachtige, grafieken en grafieken van Excel-kwaliteit in presentaties met de gegevens die voor u het belangrijkst zijn, zodat u de impact van marketing echt kunt delen.

Vraag nu de demo aan