Customer case Aluthermo

Aluthermo : je dealer netwerk in kaart met CRM

Breng je dealer netwerk in kaart met CRM. Zie via welke kanalen een aanvraag wordt gedaan voor hetzelfde project. Voorkom dat je met jezelf concurreert.

Een aanvraag uit meerdere hoeken

Voor Aluthermo, gevestigd in Luxemburg, heeft CRMprofs een crm ingericht waardoor het partnerkanaal zichtbaar wordt. Zodra voor hetzelfde project een aanvraag wordt gedaan door meerdere partijen, wil je zeker zijn dat je de juiste aanbieding doet aan de juiste partij. Je wil immers niet concurreren met jezelf!

Door de verschillende aanvragers te verbinden aan de betreffende opportunity wordt meteen helder via welke kanalen en partijen de aanvraag loopt. Denk hierbij aan architecten, aannemers en onderaannemers.

Zien welke klanten in de buurt zijn

Tevens is via een handige add-on op een kaart direct zichtbaar waar de klanten en leads zich bevinden. 

Door middel van de Google API worden de ingevoerde adressen van Leads en Klanten omzet in geolocaties. Vervolgens worden de klanten getoond op een landkaart.

Handig voor als je toch in de buurt bent en tijd hebt voor een extra bezoek.

Kaart met klanten

CRM in meerdere talen

Het crm is in 4 talen ingericht. Zo kan elke gebruiker kiezen voor zijn eigen taal. Dit is inclusief alle veldnamen (ook van custom velden) en keuzelijsten. Gespreksnotities worden opgeslagen in de taal waarin ze worden ingevoerd.

CRM op mobiel

De klantgegevens zijn zowel offline als online beschikbaar via tablet en mobiele telefoon. Dus ook als je even geen internet heb, beschik je toch over de klantgegevens en kun je records invoeren en bijwerken. Zodra je weer online bent, worden de gegevens alsnog gesynchroniseerd.

Sugarcrm mobile