Online afspraken maken

Een klant online een afspraak laten maken? Het kan! Met Sugar Connect

Sugar Connect

Sugar Connect

Sugar Connect is een onmisbare Outlook plugin die SugarCRM data beschikbaar maakt binnen Outlook365. Je ziet alle gerelateerde CRM informatie in een overzichtelijk sidepanel. (zie hiernaast)

Omdat velen werken vanuit hun mailbox is het handig om deze data dan ook op die plek beschikbaar te hebben. Daarnaast is de meest gebruikte functie het archiveren van email in Sugar. Je wil immers niet elke mail in CRM opslaan.

Daarnaast synchroniseert Sugar Connect je Sugar agenda met Outlook en zorgt deze ervoor dat je Sugar Leads en Contacts ook in je Outlook verschijnen.

Maar er is nog een handige functie die ik graag wil belichten.

Sugar Connect sidepanel

Online afspraken maken

Stel, je klant of lead wil een afspraak met je maken voor een telefoongesprek, bezoek of virtuele meeting. Dit kan automatisch! Deel een link met je lead of klant en hij/zij krijgt inzicht in de beschikbare tijdsblokken van jouw agenda!

Je kunt deze meeting types aanmaken in het gedeelte Scheduler in connect.sugarapps.com

Sugar Connect Scheduler

Je stelt een aantal parameters in, waaronder de tijdsduur van het gesprek, de minimale tijd tussen nu en de eerste afspraak mogelijkheid en de standaard tijden waarbinnen afspraken gemaakt mogen worden. Voor de daadwerkelijke beschikbaarheid kijkt hij in jouw agenda.

Event type instellen

Door de link te delen met je klant of lead via email, website etc, kan deze nu automatisch een afspraak inplannen. Dit ziet er als volgt uit.

online afspraken tool