CRM in 1 week

Voor wie is het geschikt?

Een CRM implementatie is doorgaans niet goedkoop. De kosten zijn opgebouwd uit eenmalige kosten en jaarlijks terugkerende kosten. Onder eenmalige kosten vallen selectie van het CRM, het opzetten en inrichten ervan, import van de data en training van de gebruikers. Vrijwel alle CRM oplossingen kennen een abonnementsvorm waarbij de licentiekosten maandelijks of jaarlijks in rekening worden gebracht. Na de oplevering is het verstandig rekening te houden met kosten voor support en wijzigingen.

Niet elke organisatie beschikt echter over voldoende budget om zo’n uitgebreide CRM implementatie uit te laten voeren. Speciaal voor deze organisaties hebben wij een compact implementatie programma ontwikkeld waarbij zowel de doorlooptijd als de kosten vooraf bekend zijn. Zo voorkom je onaangename verrassingen en bereik je toch je doelen met een krachtig CRM.

Dit implementatie programma met de noemer “CRM in 1 week” is geschikt voor MKB organisaties met tussen de 2 en de 8 gebruikers die CRM vooral willen gebruiken om grip te krijgen op hun commerciële proces.

Wat krijg ik?

Een state-of-the-art cloud based CRM systeem dat voldoet aan alle moderne standaarden op het gebied van veiligheid. Om te werken met het CRM heb je een internetverbinding en een browser nodig. En natuurlijk een inlog account. Daarnaast krijg je een mobiele app zodat de gegevens ook beschikbaar en aanpasbaar zijn zodra je onderweg bent of even niet achter je laptop zit. Het systeem wordt in 1 week aangepast naar de wensen van jouw bedrijf. Dus wil je bepaalde dingen bijhouden voor een klant? Dan zorgen wij ervoor dat dit kan. Heb je de klantgegevens beschikbaar in een gangbaar export format (csv, excel, etc.) dan importeren wij die voor je zodat je meteen aan de slag kan.

Wat zijn de kosten?

De eenmalige kosten voor implementatie, import en training zijn 5000 euro excl. BTW.
Daarnaast heb je maandelijks of jaarlijks (wat je wil) licentiekosten voor het CRM. Deze kosten zijn per gebruiker (vanaf 1 gebruiker) 35 euro per maand. Betaal je jaarlijks, dan zijn de licentiekosten 276 euro per gebruiker. Heb je support nodig na de implementatie, dan zijn onze strippenkaarten een handige keuze zodat je ook weer vooraf precies weet wat de kosten zijn.

Hoe ziet het implementatie-programma eruit?

Basis
Dag 1
De ochtend start met een Kick-off. Hierin wordt de data geïdentificeerd, worden de processen in beeld gebracht en wordt gedefinieerd welke gebruikersprofielen nodig zijn. In de middag wordt de basis van het CRM opgezet en worden de organisaties (bedrijven) geïmporteerd.
Basis
NAW gegevens
Dag 2
Ochtend: De import van de organisaties wordt beoordeeld en de benodigde gegevens voor de contactpersonen worden doorgenomen. In de middag wordt dit geïmplementeerd en worden de contactpersonen geïmporteerd.
NAW gegevens
Het salesproces
Dag 3
In de ochtend wordt het salesproces doorgenomen en in logische processtappen ingedeeld. In de middag wordt het salesproces ingericht zodat dit klaar is voor gebruik.
Het salesproces
Rapporten en dashboards
Dag 4
Om grip te krijgen op het salesproces worden de belangrijkste rapporten en dashboards ingericht.
Rapporten en dashboards
Training en afronding
Dag 5
Het CRM is nu klaar om te worden gebruikt. Op deze dag krijgen de gebruikers uitleg over het systeem en kunnen ze aan de slag. Tevens wordt deze dag gebruikt om de 'puntjes op de i' te zetten.
Training en afronding

Nog even alles op een rijtje:

  • Een state-of-the-art CRM voor een vaste prijs
  • Geïmplementeerd in 1 week
  • Gebruiksklaar opgeleverd inclusief gebruikerstraining

OK, ik wil dit. Hoe zet ik dit in gang?

Geef ons gewoon even een belletje (0348-786789) of stuur een mail naar info@crmprofs.nl.